Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet napadaju narod genocidasi...
Nikad nisam čuo da su povratnici napali nekog. Moja porodica je 1992. protjerana iz Vlasenice, i kad smo se nakon rata vratili tamo, u našoj kući smo zatekli srpsku porodicu. Nismo ih napadali, nit je bilo neke svađe i rasprave, oni su rekli da su se morali tu useliti jer nisu imali gdje, i da će napustiti kuću što prije. Tako je bilo. Što ih nismo napali? Pa eto, nismo. Svakome svoje i na kraju je bilo sve kako treba.
“Mama, otišla sam sa babom u Vlasenicu, Meliha.” Ovo je bila njena posljednja poruka ostavljena majci, napisana u žurbi – kreonom, jer joj valjda ništa drugo nije bilo pri ruci – u plavoj tankoj svesci koja je ležala pored telefona. Mogla je napisati i da je otišla u grad, u kupovinu, u njenom tonu ne bi bilo ništa različito, bila bi to i dalje dječija, bezbrižna, neoprezna i poruka puna života.
Tu groznu noć je, pod prigušenim televizijskim svjetlom, Meliha je sa ocem čekala posljednje vijesti sjedeći na kauču, leđima okrenuta prozoru: petnaest minuta prije jedanaest sati prozorsko staklo je ciknulo, čuo se samo jedan hitac. Melihin trogodišnji brat je zavrištao, dok su ostali ukućani tražili zaklon u sobi, uglavnom padajući na pod. Ona je samo klonula, ne mičući se. Nije ništa uspjela reći, blijedo je gledala, dok je krv kuljala. Melihi je metak prošao kroz vrat.
Dodze neki nacionalista doseli se u vlasenicu,i to uradi mjestanima u zadnji 100 godina tu zive,a nece niko nista poduzeti sigurmo,pocelo je..
Gonocidna takozvana rs
Šta očekivati od genocidnog naroda. Primitivizam,agresija,napadi,ubijanje komšija...
jos nema dokaza da je bio Srbin. Polako, ne srljate i ne nasjedajte na provokacije. na kraju ce se ispostaviti da je porodicno nasilje i da je babo isukao cakiju
i šta bi? je li mrtvi babo isukao ćakiju ili je genocidaš žedan krvi nožem napao?
Za sve je Incko kriv.
nije inzko počinio genocid niti ga poriče
Ova prica je rekla kazala. Lik je dusevni bolesnik. Ne opravdavam djelo ali je lik godinama uhodio komsiluk na slican nacin i odranije je poznat policiji.
nemojte dirati Bosnjake!! pogotovo ne zene!! necete se provest fino
Ako ko povrstnike napadne neka se brane ali bosnjaci neka ne napadaju druge jer upravo razlika izmedju bosnjaka i drugih je to sto su bosnjaci civilizovani i ne napadaju druge i drugacije i komsije im ne trebaju biti uzor u tome
Nedajte na sebe samo istom mjerom vratiti
Ništa novo u manjem bosanaskohercegovačkom entitetu GT.
hebem ti novinarstvo! sjedi u auto, nije vlasenice preko svijeta, nađi ženu i sina, i objavi priču
Da li je obrnuto odma bi bila zavera protiv srbskog naroda i u rat krizarski...divljaci bjedni
genocidasi iz genocidne tvorevine se otimaju kontroli
Vlast nikakva i sutke prepusta krvolocima da rade sta zele . Nakon svega vlast gubi legimitet . Tako je i u ratu vodstvo dopustilo da se vrsi genocid .Narod je primoran da se organizuje i brani na sve moguce nacine . Vlast u BiH sjedi u foteljama dok narod bjezi od noza . D O S T A J E
zapamtite ,mozemo pricat koliko hocemo , a srbi dok budu postojali ce gledat da nas napadaju ,provode svoje ,i prave sebe zrtvom ,ovo je sad opasnije nego kad su masovno likvidirali,dodje,izbode dvoje i sude mu njegovi,pojeo vuk magarca,dignimo se narode,Bakire mobilisi jedinicu za ovakvu gamad!!! crko Bakire