Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma puna je srednja Bosna takvih slucajeva. Omakne se covjeku, sta se tu moze.. I sta ima veze ako popis pokaze da ni kod nas nema puno \"onijeh dr Ugijeh\"? Nasi dosli ovamo za zlatnim kasikama, a oni otisli na neka tamo obecanja, pa ko je njima sad kriv sto smo mi svojima te z la tne kas ike stvorili? A sto su ljubomrni ove v l. A h. c i n e na ove nase zgodne momke sa bradicama, znas ove kratkih pantalona?Cudo od ljubomore! Njih na zapadu vole vidjeti vise nego sto se mi volimo uhvatiti kakvog posla, ili bar tu negdje.
Tako je! Omaklo se, nego sta! I oni silni srpski planinari kod Kazana se okliznuse pa upadose sami u jamu. Ali nemoj da to sad pominjemo, kad to ionako nije bitno. Bolje je da pokazujemo turistima prazne crkve u koje smo se pobrinuli da vise nema ko da ide. Ionako zgrade cine grad, a ne ljudi, jeli tako? Ionako za Ahmice svi znaju, pa sto da im pokazujemo Krizancevo selo. Ma omaklo se brate, sta ima veze? E i to su mi neki forenzicki patolozi kad povracaju od mucnine nad tijelima koja smo im dali na razmjeni! Kad su tako osjetljivi nisu ih trebali ni preuzimati, jeli tako brate moj po vjeri?
Zamisli da se ovi pocnu jos ponasati kao pojedini \"neuravnotezeni\" slucajevi iz zvanicno nepostojecih organizacija, kako ono neko rece na 60 minuta... Sreca je da kod nas u Bugojnu nema nista slicno! Mi smo merhametni narod i volimo samo medjusobno sredjivati racune, osim onog u Mostaru 1997-me i one porodice sto je po bi se na bozic i jos ponekog izuzetka, ali bolje da ne pricamo o tome. Omaklo se, sta sad?
POpusite im vuvuzelu mislim Srbima da popusite jel te
hajde sta se svi skocili - metak gore , dole - kao da toga nema kod vas....recimo u Mostaru kad igraju Turkey vs Croatia
Ma mi se samo bre branimo, goloruki,bez igde iceg, moramo da pucamo, da ne zaboravimo, goloruki serbski narod
bijedan nacin da smrdski GENOCIDASI prikriju svoje zlocine
S.rpski f.undamentalisti koji su predvođenim č.etničkom idelologijom potaknutom f.ašizmom. Gnusan pokušaj prikrivanja sistematskog u.bijanja i terorisanja sve što nije s.rpsko. Klasični t.eroristički akt s.rpskih m.onstruma!
TO JE SRPSKI TERORIZAM,KOJI SE NASTAVLJA I DALJE.Udruzimo snage protriv terorizma...
Koliko treba dokaza Bosnjacima da sa Srbima nema suzivota?Sad ce izbori pa pamet u glavu.
Trebalo je poslati specijalce sa helikopterima i raspaliti iz mitraljeza po teroristima, to je jedini jezik koji srbadija razumije, jezik municije po guzici. SMRT FASIZMU!
Polako Srbi j.e.b.a.c.e.v.a.s Erdoan samo polako doci ce cica na kolica 20 miliona vojnika ima Majka Turska a Ameri prepustili ovo podrucje da kontrolisu Turci bice krvi samo polako ali vase nece vas Drina moci ponijeti kosovo je nista
Ovo je teroristicki cin, da li iko od nadleznih institucija ista podnosi u vezi ovog slucaja, zna li iko?
MAJKU IM CETNICKU.... BAS DOK NEDOBIJU PO PRSTIMA NECE SE SMIRITI
Ovo su prave teroriste. Ovo je stvarni teroristicki cin. Gdje ste da ih hapsimo, da im ukinemo zakon o zabrani identititeta, da se obracunamo sa onima sto istinski ruse drzavu?