Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Minkino selo :)
naslov. na palama,a onda dalje u tekstu mjesto bulozi opština istočni stari grad. očigledno novinar nema pojma gdje su pale gdje bulozi i da to pripada i.sarajevu.
Dajte ime ako Boga znate. Nadam se da je genocidaš. Nekako bi mi bilo lakše duši.
Joj pa bar ispravno napisite te inicujale. Dz. A. je u teskom stanju. Glupani nepismeni.
Prvi sam naisao na ovo ,nije mu bilo pomoci .....
Ovo ja mrzim u saobraćaju i u vožnji automobila, džaba ti je koliko god dobar vozač ti bio, ne znaš koja budala možda vozi ispred ili iza tebe...tako da tvoja sudbina ne ovisi samo o tebi samome....zato ja radije koristim pješobus ili bicikl :)
Kako god okrenes sudbina nam izgleda uvijek u tudim rukama. Hodas trotoarom pokupi te, cekas na stanici pokupi te. Da nije toliko zalosno bilo bi smijesno!
Da policija češče kontroliše čelave trkače ...
Dobro jutro....
jazuk
ejh, joj... :(((((((((((
RIP