Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zbog sporih vozaca sa deseavaju nesrece, najgori su mi oni sto na otvorenim putevima sa njive na njivu prelaze golfovima dvicama .
passatom nije vozio LJ.M iz Sarajeva nego M.J. iz Banovića, sve se dobro završilo havala Bogu
Ovi debilčići ne znaju šta je puna linija, najgore što ugrožavaju vozilo koje dolazi iz suprotnog pravca, u šumu
Ja vise ne znam sta je sa ovim bumbarima seoskim za volanima. Ljudi ovo je 30 udes na cesti Sarajevo Tuzla. Halo ba lakse na gasu, sticete nekog ce te ubiti i nositi na dusi plus Zenica ili Igman.
zurilo se picilo se
Jesam rasturio 1.9 TDI 77kw Golf 5,hladno pivo,Jasar dere,vozili ga bez ulja doktori
Da Bog sakloni i sačuva, ne treba ni davati svakom da vozi...
Garantujem da maloljetne osobe nisu bile vezane. Trebalo bi vozača tog auta krivično goniti.
Na balkanu se ne razumijevaju neke stvari, ako je ogranicenje 50 ide se 50 a ne 70, a ako je ogranicenje 80 ne ide se 120 to kada vecina balkanaca shvati onda ce se smanjiti broj udesa a do tad izginite sami ste krivi i ne treba vas zaliti.
@ pa zbog onih koji voze 50 gdje ogranicenje 50 ili jos gore voze 40 kmh se i gine i nesrece se desavaju. Ogranicenja su stavljena za fice i yuge, najgori su oni koji voze ispod ogranicenja
Gomila gluposti, saobraćajnim nesrećama više doprinose sporiji vozači koji idu i ispod ograničenja.