Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam što se ne legalizuje ta prostitucija. Fino napraviti zakon o redovnom pregledu prostitutki svakog dana, odrediti cijene i kraj priče. Manje zaraza, više para, više turista i manje osuđenika.
pa od cega bi se stranka finansirala onda...morali bi placati pdv i akcize na pusenje...
yeba tebe država druže moj
Jooj prdare kolika je....ova ubija ne da navodi
Za prostituciju ja imam potreban alat, neka ga i meni privremeno oduzmu 😮
@Zekolino Ova kad ispuhne jebachima ispred nosa u dogi stajlu,sta ce im veci afrodizijak
jesul macu diskreciju uhapsili? onase ladno slika sa 500€ odnačelnika policije
Kao što su kocka, alkohol i cigarete legalizovane, treba legalizovati i sve ostale poroke (droga, prostitucija). Prihode od nameta treba usmeriti na edukaciju o odgovornom korištenju i rehabilitaciju neodgovornih korisnika.
Fino su nam ljudi iz EU rekli da se moramo bazirati na mala preduzeća i privredu.
Bar se nisu yebale za casu dzonija u walteru
prostitucija da.!!! podvođenje na istu,ucijene,prijetnje....pa čak i otimice. DOŽIVOTNI ZATVOR! Toliko ima kurava koje bi se same karinđale za pare,da ovakvi doticni i ne trebaju,odnosno zasto bi neko uzimao proviziju sa njenog tijela.....
Slucajno naleti na instsgramu, ona nocna dama, Ana Bavrska, kae ode na godisnji, hmmm, nepismeni "biznismeni" i posljeratni profiteri na haparatima.
Rodilo Boga mi ove godine
oVOJ KAD BI STAVIO KLIP KUKURUZA U DUPE I NAĆERO JE DA PRNE , IZBACILA BI GA DO ŽIVINICA
masnoguza više ne može da se bavi prostitucijom pa otvorila svoju firmu ?
ja losih guzova u ovih treba
@ARSCH.no1 , jarane, da si ti zagorio zagarantovano nebi tako mislio o ovih par guzova. Naprotiv!!!