Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što prije vrarit ih u zemlje iz kojih su došli,kojiko god to ne odgovaralo lopovima iz SDA.
u srbiju znaci da ih vratimo? kriva sda sto vucic i dodik ih pustaju?
@valter11 Nema SDA od migranta nista, pustite vise tu glupu pricu. Niti migrante zanima sta u BiH, ne znaju niti ko je presjednik niti koje stranke postoje. Njih samo zanima da protutnje kroz HR na bilo koji nacin.
Sada im tu i tamo daju ljudi a samo čekajte, dok i to smanji jer su građani ogorčeni pa jada počnu da nam napadaju djecu i žene na ulici, otimaju pa možda i gore, ne znam kome ovo odgovara, izgleda da će narod morati rješavati mnoge probleme, a onda ste ga najebali
Ovo neki padavicari...
Čuj manji nesporazum, šta je onda veći...
SDA junge
Počeli su i pucati
Why Sefik, why..
Korona,migranti,Bakiri,Dodici,Covici,biro,itd...pa ovo je Apsurdistan...
Je li ovo neki sindrom Ana Brnabic koja genocid naziva nesporazumom?
To je i Ana Brnabić rekla ... bilo bi poželjno da se prestane vraćati na nesporazume iz prošlost.
Ma ja ovo je manji nesporazum stoposto hahahahahahaha