Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaferovicu vodi ih sebi u avliju, nek tamo krv prosipaju a ne pred ocima nase djece!
@gurabijaa ...SVAKI od migranata ima noz koji je veci od onoga za guljenje jabuke. Zasto ih se ne pretresa i to oduzima? I gdje su zene, djeca, starci - vec mjesecima u BiH ulazi samo "delikventski" uzrast. Vrlo mutne i sumnjive rabote se kriju iza ovoga.
opet dzaferova raja organizuju ulicne borbe...
@yeba.mene.drzava ma pusti to nego jel FIFKE još voljen/a
Uvedite Dušanov zakonik i nema više tih sranja.
Naša braća Afganistan, Pakistan, Palestina ♥️♥️♥️
Da li će se posvaďati Džaferović Cikotić kao ----//---- Radončić DA LI treba napokon neko da reaguje ili nam recite šta je plan/cilj sa migrantima.
Dzaferovicu jel te stid?
@pashasolidni Nije. Nema taj obraza
E jest se gamadi slilo u Bosnu u p mile matere, ako ih se ne krene deportovat biće ratovat sa njima
vracaj tu bagru vise u p.m.,,neosvane dan a da belaj kakav nenaprave!!!!
... i ovo su 100% židovi krivi...oni im podijelili čakije da se sami medjusobno kolju
Moj Reufe, evo je opet - "tučnjava". Ako je bila "tučnjava", onda su vodili istospolnu ljubav. Tako je barem u narodu u BiH poznat ovaj izraz. Ako je pak bila "tuča", onda su se nalemali. Vidis li ti ove kroatizacije, moj Reufe??
I ovaj će imati tretman u bolnici prije našeg čovjeka koji ovoj državi plaća sve neke nametne i poreze, dođe ova stoka ratnik ISIL se izbode udaljen od policijske stanice 20 metara nek ga liječe oni što prodaju maramice, narode stanite sa davanjem para ovim kriminalcima zar ne shvatate da ih je svaki dan više samo zato što smo naivni i glupi
Sve će to da izliječi pendrek milicionera Đure na CRO strani
Divlji zapad.
Do kad će se ovi kriminalci trpiti u našoj državi da mogu hodati slobodno, krasti slobodno, ubijati slobodno, Deportuj odmah ove narkomane
Tjeraj bandu iz države
Bihac i Krajina su okupirani , koliko god ih branili , okupirali su taj dio BiH i za 50 godina bit ce njihovo
od kad se kriminalci zovu migranti? Prvo krivično dijelo su počinili sa tim da su ušli u jednu državu bez važećih dokumenata a drugo što nose SVI noževe( i pitaj boga šta još) sa sobom.