Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spavaju do 12 ili do 3 sata popodne...onda cekaju da mama dodje sa posla da im napravi rucak..kad rucaju muvaju se po gradu i kafanama a najcesce preprodaju narkotike....niko normalan u sredu ne hoda po gradu u 3 sata posle ponoci....
@Prd0nja ...jaro...ovakve stvari se svakodnevno desavaju po sarajevu i ostalim bosnajckim vukoyebinama...a o paljenju automobila da ne govorim...ili o pucnjavi...ako ne vjerujes meni citaj kliks....aaahihihihiiiiiiiii....ja sam napisao generalno o generaciji koja odrasta zadnjih 20 godina....to su apsolutni debili i trutovi koji prose od roditelja dvije marke za kafu....samo bosnajcima jos mozes dodati na sve to islamski fundamentalizam i terorizam....
Kakve veze ima kad hoda, bitno je odgojiti dijete... Nabijem vas zadojene
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta znači "zahvaljujući brzoj reakciji", ako su dvojica noćas u 3 sata nasred ulice istukli momka do smrti a policija ih nekad jutros uhvatila ? Je li iko mogao reagovati odmah da momak ostane živ ? Ili je policija opet negdje smrdila u autu pokraj puta ne bi li im neko dao para za doručak ili pićence ? Koji će nam k.c uopšte policija, to treba rastjerati sve.
@PiccinoOko ..policija u rs ima onaj teleporter iz ratova zvijezda...na jedan pritisak dugmeta oni se teleportiraju....ocigledno je teleporter zakazao....:)
Sada ce svi pacenici kojima je psiha otisla jer su nezadovoljni sobom pisati lose komentare. To iz njih progovara jad i to su bolesnici koji do podne mrze sebe, a od podne cijeli svijet.
MEKTICU SALJI SIPU U BANJA LUKU
NIsu se valjda oko kifle pošopali?
Banjaluka je bila selendra dok je nisu opsjeli ratni zloličinci i napravili grad ugodnog življenja gdje umiru djeca.
Eto vidite,dospodjo ili godpodjica (ogledalce)djeca nemaju posla i onda mutne radnje nazalost.
Kakvog posla? O cemu ti drobis?
ode zivot, brat neciji, sin, mozda otac i muz.. samo tako.
e djeco djeco.........
Pravda za NN.!