Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka nevaspitana kao i ona sto ga je okotila pa vaspitala
privest mu oca i mater koji su ga tako vaspitali...pa i njih malo prevaspitati...
@pinkman rodio se princ. U zatvor i njega i roditelje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U zatvor iako je maloljetnik, prvo u maloljetničku kaznionicu , a onda kad navrši 18 godina , na dugogodišnju robiju.
tacno ga treba na dugogodisnju robiju...ali kada pogledamo presude nasih sudova...ocekivati je i ovog debila za par godina kao uglednog clana stranke na izborima...na zalost ali ima dokazanih pedofila i siledjija u vlasti...
"Sunita Hindic osudjena na 3 ipo godine zatvora za ubistvo", ovaj ce dobit mjesec i 3 dana,Bosna sistem jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Momak - davno bi ti meni hodao na štakama ili u kolicima
i eto govno dobilo 8 godina
Objesit ga treba, idiot.
Ako dodje u zatvor tu ga ceka pravda. Nema vece pravde na ovom svijetu kao u zatvoru, Nece znati da li prdi ili kaki. Odrace ga braca,
Kitu na kladu i cak cak 🗡
Kako ih je obe uspio odjednom.... Ima ne logicnosti msm odnos s maloljetnim licima jest za osudu, ali pogledajmo malo oko sebe, cast izuzecima koja su rijetkost, ali kod nas ako boljr pogledamo djevojcice sa 12 vec zele nesto da dokazu i pokazu, ponasaju se profesionalnije od bilo kakvih dronfulja a to roditelji trebaju da zahvale parovima farmama i kojekakvim riality programima.... Bravo bosnjo 👏 obilo se o glavu....
Ako je silovanje sex na silu sta je onda milovanje???
Jebao on majku ..treba mu kicmu slomiti DOSLOVNO
Treba njega malo silovat da vidi kako je majmnun jedan ... unistio im je zivot , traume ce imati do smrti
Djeca pretežno od roditelja i čuju i vide neke stvari. A i nauče !
ovog hadalja patiti do kraja života,.....mhater bolesnu...
Vrlo važno pitanje: Zašto su glavne vijesti prepucavanja Fahre, Fikre, Dodicka i ostale mnogobrojne političke bagre a ne ovakve stvari? Hvala!
Ime mu je Mirnes Krdjalič. Za ovo nema objašnjenja. U slučajevima silovanja kriv je SILOVATELJ a ne žena/muškarac/odjeća koju nosi. Lik treba na stolicu, i to električnu.
Maloljetnik je nije u redu objavljivati ime
Treba svaki put objaviti ime bas zato da mu se cijela porodica stidi ... njegova porodica je I saucesnik u ovome
Ma tu nema popravke, taj je oštećen sa 16 godina i moze samo jos gori da bude. Samo dozivotno negdje zatvorit i ne pustit nikad na bijeli dan.
Evo zbog ovoga volim Bosance i Hercegovce, jest da seruckaju po drugim člancima i pišu svašta, uvredljivo Itd. ali kad se radi o stvarno važnim ljudskim temama, onda su svi jedinstveni.