Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@emir.skoljic @ 01.01.2015. u 19:3 a ti misliš da je klik poligon za promociju vjeronauke , e za*** si se emir efendija , klik je javno glasilo a ne propovjedaonica znači nemoj nam predavat ovde ništa.znaš ti dobro gdje je mjestoza to filozofiranje.
Allah je propiso tok covjekovog zivota i ovo sto se desilo zeni je zapisano .Allah kaze vec u majcinom trbuhu Allah kaze da mu se zapise njegova nafaka ,dali ce biti sretan ili nesretan dali ce vjerovat ili ne .Al Allah okrece covjekova srca pa covjek moze biti vjernik al nikad nemoze znati kako ce mu zivot zavrsit samo treba trazit od Allaha da mu olaksa i da mu da da ode sa ovog svijeta da bude zadovoljan sa njim ,jer na kraju svi se vracamo nasem Gospodaru.
Mislim da nisi u pravu. Čovjeku je data sloboda izbora, za razliku od svih ostalih živih bića. Tako npr. planeta Zemlja ne može reći uh dosta se okrećem oko Sunca, od sutra prestajem. To što ti govoriš je pogrešna interpretacija posljednjeg imanskog šarta,a to je da vjeruješ da sve što se dogadja i biva, biva Bozjom voljom i odredjenjem. Dakle, ti možeš birati, ali Allah kao sveznajući zna unaprijed šta ćeš izabrati, i u tom smislu je tvoj zivot zapisan.
opet ti konjino..idi se najedi slanine pa da osjetiš kako ti klizi niz grlo i zalij rakijom kao što si radio prije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e boze koja je nevolja natjera na ovakav cin i da sebi oduzme zivot