Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem vas na k***c sve vas koji prizivate rat i objasnjavate kako je ovo bilo kao 92. mamu vam j***m nacionalisticku i mrs na livadu svi redom koji ste zeljnji pucanja i ubijanjaa pustite nas civilizovane da zivimo kao ljudi. Bagro sirotinjska, hljeba u kuci nemate a rat neki prizivate majku vam j***m bolesnu!
za nerdina dođi oče,dođi mi u snove da pričamo kom' je babo gore jeli tebi u studenom grobu ili meni što sam sam u rodu
Zasto cigu u prvom razredu niko ne smije da tuče? - Zato što ima tatu u osmom!
Bosanska Gradiska leglo ratnih zlocinaca, 30 000 muslimana protjerano, ravnogorski pokret prisutan, nosanja kokardi normala, incidenata mali milion, medjutim nije Sarajevo pa nije ni bitno.
Do 92 skola se zvala braca Ribar.
Nije svuda, tacnije u ulici Milosa Obilica se nalazite tako da ste locirani i na oku. Samo posmatrajte, jer ti preko puta otac cesto navraca u mercedesu E350 2012godiste kod kuma. Toliko jaraniko, da imas sta zvakati dok posmatras.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vasa cubrilovic, jedini prezivjeli terorista ucesnik ubistva prestonasljednika Franca Ferdinanda. Zbog toga sto je bio maloljetan osudjen na zatvor. Dolaskom kraljevine SHS pomilovan. Pise knjigu Istrebljenje arnauta (citaj apbanaca) i zalaze se na sasvim drugacije pristupe od dosadasnjih te detaljno opisuje egzodus i genocid koji treba da se uradi nad albancima. Knjiga je koristena od strane odredjenih za akcije i tokom 90 u hrvatskoj i bih. Covjek sa tom prosloscu ministar u nekoliko saziva vlade bivse jugoslavije i prvi dekan filozofskog fakulteta beogradu u bivsoj nam druavi. Dekanu prije sud casti oduzeo tituli da bi dao dokazanom cetniku. Zasto je princip i njegovi teroristi slavljen zato sto su sva 3 brata cubrilovic ucestvovala u zavjeri teroristickog cina ubistva ferdinanda i jedini prezivjeli vaso je zelio da ocuva lik i djelo svoje brace. Naravno vlasti sarajeva su uvijek to nazivale patriotskim aktom. A bomba, hajde da vidimo sta ce to biti. Al ako skola nosi naziv ovakvog zlocinca sta reci. Samo malo u historiju zavirimo i saznamo mnogo toga
Oj mile imal cigara, dok je tebe mi bosnjaci smo sigurni da vas mozemo kupiti
Vidi cetnika na ovom klixu. Pa zelite malo emancipacije jel. Neka uvijek ste od nas ucili gamadi
Posjetite Sarajevski.... .Novi Horizonti portal.! imate friski informacija...!
sad će se i petarda prijavljivat i objavljivat...isto ko kod onih aviona..
djeca, djeca, ne znaju sta rade i koju masineriju podignu samo radi njihove zajebancije
ma djeca koriste vazda situaciju mi smo jedne godine imali najmanje dvadeset takvih dojava, dok nisu jednom roditelje udarili po usima novcanim kaznama i sada se ne sjecam kada je zadnji put bila uzbuna
haj vise Drino ne blentavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zar se ove dojave više ozbiljno shvataju??
Ma sve mi jasno, ali ovo postalo više IN. Ne znam samo kad su zadnji put zaista pronašli bombu nakon dojave.