Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ih vidjoh na Skenderiji Proletiše u bijeloj dvojci duboka karambolka
U kojem pravcu je potjera, kuda bježe da i mi krenemo za njima..
ha, na koje je fore policija spala ... kazu 18.000 a ja cuo da je 9.000, to kao da ih posvadjaju tko je brojao i dijelio, valjda kao u alan fordu (jedan meni, jedan tebi ... dva meni, jedan tebi ... tri meni ...) ... ili banka laze, ako kojim slucajem ih nadju, da vrate "kamatu" :-) ... a nigdje komentara kako su to bili maskirani i kako im nije bilo cudno da maskirana hanuma bila za glavu veca i jaca od muske bolje polovice :-)
18.000 ???? jao retarda , majko mila ...... rizikovat dugogodišnji zatvor za ni po deset milja po glavi ?????????? .... kad već gubite obraz , gubite ga ko npr "Pink Panther" za milione , a ne za siću
ovi gore klepili nakit u vrijednosti 270 miliona eura a ovi nasi 18.000 KM,taman za malo bolji golf dizel pa izaci na taxi...
ja se sve sigurnije osjecam u ovom gradu, jer PARA SVE MANJE IMAM, i hvala ovoj nasoj vlasti sto se brinu za svoj narod "NEMA PARA NEMA BELAJA"
Eno ih kod Alje u kafani,Jasko dans tamo pjeva
WWW
Treba ih potraziti kod lokalnog dilera na Grbavici
drogerasi
Sve je moguce, da su profesionalci ne bi banku pljackali samo za ovaj iznos bilo bi to puno vise. I kad se radi da se odradi kako treba. A ovima je izgleda bilo daj sto das. ;-) Jutro Provjerila sam ti za CG. Ovako, ima ta plaza za zene ali nije samo za pokrivene nego za sve zene, nema muskaraca tako da i pokrivene mogu da budu u kostimima. To je lijekovita plaza sa sumporom pa mnogi dolaze tu da se lijece. I da, to je u blizini male plaze gdje je stari grad. A na velikoj moze komotno da bude bez da je iko i pogleda, jer dosta ih tako ide tamo, bas iz tog razloga. Svak svoju plitiku vodi i prevelika je da bi bilo nesto upadljivo ili mozda drugacije, vjerujem da se nece osjecati nimalo nezgodno. Eto to je od mene, ako te jos sto zanima, slobodno pitaj. ;-)
Jutro komsinice, sta ima:)? Da, pa zato sam i napisao drogerasi. Inace, hvala za informacije. Jos kako brzo. Ja sam kontao odgovorit ces mi za 10 dana:) Sta si rekla ko pita:)
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
šleper preš'o granu , legla je lovica , jer namazan sam kao Stanišić Jovica....
ko iznese pare iz banke, mozes kurcu da tragas...
sta ce ljudi kad nema fabrika da rade
I mi eto radnici u p.m.. Bašte kafića govore sve...