Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad napuni 30 godina onda mu tek daj motor od 1000 kubika
Ima li defanzivnog da nam priča o defanzivnoj vožnji??
@drunken tiger haha, najludji lik, prica o defanzivnoj voznji koja u prevodu znaci da vozis u grcu i strahu, a jos kad se uci voznja kaze ne ofanzivno, ne defanzivno.
da nije i ovde Bake ili Covic kriv?
Nego ko? Dopustili su da se vozački polaže na štelu, stvorili mito i korupciju, putevi loši, slabo se održavaju...Za sve su krive nacionalističke stranke i njihovi predsjednici!!
Sta brzina radi i luda glava, zali boze neduznog naroda!!
Ne Brze od Zivota!!!
Da bog sacuva u zadnje vrijeme ovi motoristi ginu ko zabe na cestama
Bas jucer slabom cestom jurca neki "frajer" na motoru bar 150-160km/h, bolje da ne zna sta sam mu pozelio
ne pozeli drugima sto ne zelis da se dogodi tebi
sigurno da mu spadne lanac ;-)
Opet?! 🤗 Ovo nije normalno, koliko ima nesreca nadan u BiH!😞 Zalosno, zalosno,...
Ne bi bilo normalno da mi poštujemo jedni druge i da država radi svoj posao. Ovako je sasvim normalno i čudno što nema više nesreća.
Da se vozacke oduzimaju i kazne drasticno povecaju, mnogi bi se promijenili... Vlasti su odgovorne i zato sto se autoputevi sporo izraduju, prave se guzve po putevima, ljudi opticu kolone i eto ti belaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogi motociklisti preticu unutar saobracajne trake, i vrse brza obilazenja na punoj. Dan im nije uspio ukoliko ne ostvare stoposto prednosti u svim kolonama. Na semaforima, granicama, tunelima.
@chelo Drzava je odgovorna i za to!!
Neki dan motor ceka na granici u koloni. A sta drugo do svoj red jel. Kad vidi cuda, madjarske tablice. Nisam mogao sebi doci od nevjerice da to ipak nisu bh reg.oznake.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)