Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglavnom jadan covjek koji je zavrsio u sumi na ovaj nacin
Da nije praljak 😂
Identifikacija sutra jer smo se danas preheli jbg ne ide.
hmmm sve se raspada
I živjet s vama, fuj gamadi ništa vam nije sveto, a nas nazivate fašistima. Vaši komentari samo govore o vama samima
Ko u fazi raspadanja leša prepozna koje je bio nacionalnosti, svaka mu čast. Tad smo samo komad trulog mesa, pojedu nas crvi da se zaokruže prirodni ciklusi i tu je kraj.
@ArijanBravo vise smrdi ako je suprotne nacionalnosti sta tu ima da nije jasno osim da obsessive nationalism stinks unfortunately
Imajte postovanje prema umrlom/pokojniku. Zasto pisete lose komentare! Niste vi ni muslimani, ni pravoslavci niti katolici! Vi ste obicni olosi kojima nista nije sveto i koji nemaju postovanja ni prema kome.
@Barley Muslimani, katolici i pravoslavci su davno napustili ova podrucja. Koja sveta knjiga opravdava ponasanje ovih plemena ?
@Barley ovaj sto navodi da skrene paznju je najbolji ptimjer bitno je meni da je meni dobro sta god ja mislio ili ne mislio na bilo sta drugo kako god da to bilo ako neko nema niti imalo osjecaja za pokojnika taj je i sam pokojnik mentalno ili vec kako ali eto iz prilozenog gledajuci na vecinu komentara kako nam je tako nam je