Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjino , autoput 5-C ne prolazi kroz Hadžiće (toliko o eksproprijaciji) a traktora i kombajna ima i u tvom selu...ili možda nema,samo poneki konj.
@... Idiote, znaš li ti koliko se ljudi obogatilo od eksproprijacie zemljišta za potrebe koridora V-C!? Više će biti (i sada ih ima!) mercedesa i ostalih auta visoke klase, nego u Sarajevu! E kombajnu moj!
Velika Nagrada Hadzica
jedan iso iz Pazarica, jedan iz Tarcina a treci iz Neradžića i pukuli se usred Hadzica
dijete, da ti malo maknes guzicu s tog compa i malo se provozas negdje, shvatio bi da se Hadzici nalaze na putu Mostar-Sarajevo te da mozda nije rijec o ljudima koji zive tamo. A nek se u Foci vozaju limuzine. pu!
U Hadžićima samo traktore i kombajne vozaju, nije ni čudo što se svako malo neko slupa ili udari autom u drugog.
a ritam vozi vozi samo nesstajeeee
ilustracija vam je karina
ovo novogodisnja trka golfova