Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalce štitite inicijalima, a žrtve saobraćajne nesreće izlažete javnosti? U ovom društvu se zaista sve okrenulo naopako....
Do kojeg stepena je naconalizam i nacionalisti polarizirali narod, da je postalo najznacajnije koje nacionalnosti je bio poginuli. To potvrdjuje da su nacionalisti dobro uradili posao i da su uspjeli na svom planu.
Pokoj dusi poginulom i saucesce porodici. Mislim da je ovo mozda jedna od rijwtkih punih informacija klixa koja je uredno objavljena bar sto se nesrece tice da je objavljeno puno ime i prezime poginulog -le.
Rade, crna ti zemlja laka.