Udes u tunelu Čaklovići kod Tuzle
0
U sudaru motora i Škode stradale dvije osobe
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@simin han Naravno da ste protjerani. I to s pravom. Iz tog tunela ste 92 bombardovali civile Tuzle i Kalesije i sad se cudite sto vas niko ne zeli vidjeti vise tamo. Koja ste vi S T O K A G.E.N.O.C.I.D.N.A...
Motorista preticao u tunelu.Glumio seoskog Rossija.
samo mi nije jasno kako ovaj sax moze dozvoliti da se ovi clanci komentarisu,jer mi nismo dovoljno civilizovan narod da bismo to radili,kad malo skontas nekom je ovo tragican slucaj,npr. porodici ovih nastradalih....fuj ste sax al bas!
U sudaru motora i \'Škode\' stradala dvije osobe.... stradalE...nepismenjakovići
http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=1146:tunel-aklovii-povrijeeno-dvoje-motociklista-iz-tuzle-16-godinjakinja-odmah-podvrgnuta-operaciji-&catid=43:vijesti-crna&Itemid=61
Ajd\' nek\' je samo ziva glava! Inace moze biti sretan sto se sudario sa \"plastičnom\" škodom, a da je kojim slučajem spucao u npr. Mercedesa \"titanskog\" 123 sa prve slike ne bi ga nigdje bilo!
Jao, jao naslova! Pa pomislih da su momci poginuli, ne daj Boze. Sad cete naravno zabraniti komentare, jel tako? ;) Momcima zelim brz oporavak.
nisu ba iz tunela,nego su su na tunelu imali trocijevac,a negdje ispod tunela minobacace sa kojim su gadjali po komsijskim kucama i glupo je uopste odgovarati na ove provokativne i primitivne komentare pojedinaca koji vjerovatno rata nisu ni osjetili niti vidjeli.
Samo izopaceni primitivci i seljaci mogu ovo napisati! Prvo se skoluj i oslobodi primitivizma/nacionalizma pa onda komentarisi!
A sta ocekivati kada se zaglupljeni narod i dalje prepucava po nacionalnoj osnovi, umjesto da biraju politicare koji na osnovu ekonomskog ucinka i programa koji bi napravili autopuove, te smanjili prosjecnu starost vozila na drumovima.
@simin han: Da smo Bogdom i ono malo što vas je ostalo u gradu pobili, Tuzla bi danas bila bolje mjesto za život.
za informaciju ,tunel je osvijetljen i obiljezen reflektujucim oznakama
Nadam se da su povrede ozbiljne.
ma biće bolje
Kamo srece da su poginula obojica. Tunel je na srpskom zemljistu. Sav srpski narod iz Caklovica je protjeran a dosla stoka iz Podrinja i naselili se.