Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog nabedzenih motorista koji jurcaju i ne postuju propise a da ne pricam kako voze bez opreme pravi motoristi su na losem glasu i cesto ispastaju.
Ma ovi motociklisi su najveci krivci nabijeh ih na q sve redom..Znaci vozis, kolona je vozila,, ti drzis odstojanje, vozis 70-80 sve uredu i onda ti odjednom odnekud iz pi****de ma***ine uleti hajvan motociklista ispred tebe 100 na sat ,da se on ubaci, em sto se ti prepadnes, em sto ugozava sve redom. ma goni ih u q
Gledam sliku na Avazu, "Kineska" kaciga pukla k'o lubenica! Zar život tako malo vrijedi?
paša moj, nije slika sa lica mjesta. momak jr imao pravu cross kacigu i to ga je spasilo od smrti .
@rks Sreća za njega, ipak i onu kacigu koja je pukla "k'o ledenica" je nosio neko ko je stradao na motoru tako da moj komentar i dalje stoji!
Prekjučer se vraćam s juga i pred Jablanicom me pretekne, naravno na punoj liniji, momak na motoru, iza njega djevojka, nijedno nema kacigu! Motor bez farova, žmigavaca, reg. tablica, točkovi krivi, vidi se da se jedva drže na njemu! Voze 80-100 kroz tunele bez svjetala i koga stignu toga i preteknu i tako do Raštelice gdje skrenuše u Eko selo! Garant nema ni vozačke? Drotova nigdje, čekaju mene garant...
@brcak108 Generalno gledajući, neodgovornih ima i u autima , kamionima, autobusima, avionima, pa i motorima! Ovdje je izgleda stvar zajeb'o kamiondžija ali eto, svi primijete samo motor! Mogao je kupiti malo bolju kacigu a ne da je ima samo zbog drotova a ovaj za kojim sam se ja vozio 30-tak kilometara, kao i djevojka, nije imao nikakvu!
Provoza li se malo za,,praznik,,.😋
I koji su vec vremenski period vozili bez vozacke i koliko ima jos takvih i kad ih zaustave daju na kafu, a mene zajebavate za zamjenske sijalice sto nemam u gepeku!
Ostale im vozacke na Vrelu Bosne.