Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bbs furačke felge, gti wannabe. Žali bože života bačenih...
a bože sačuvaj.gore biti ne može.kad dođem u BiH crknem od straha vozeći po tim cestama dok se malo ne navikne.najopasnije je što vozači popiju pa sjedaju za volan i ubiju nedužni narod.treba napraviti reklamu koja će da se vrti svaki dan nekoliko puta na TV.o vozačima pijanim i dešavanjima.valjda im se utuvi u glavu. i koje kazne ih čekaju.
Boze bolesnih komentara, izgasite iste... Poginuli su majka i njeno djete malo, tako da vam komentari pogotovo nisu na mjestu. Ko zna zasto je presla u suprotan smjer
Zao mi je svakoga, normalno, ali auto nije toliko razbijen da bi trebalo biti dvoje mrtvih,
Zelim izjaviti sucut familji !
Zato ja svojoj nedam volan u ruke...
Ako je na tvom nivou intelegencije u pravu si.
zabranit golfa 2 zakonom
ovo je golf 3
Opet Golf 2,
@AjkuleVodeniServi budalo ovo je trojka..