Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi put da vidim da auto raznese kamion
Ode fordusina u sto dijelova, sta je trazio u desnoj krivini na lijevoj strani. Nista izgleda drugo osim smrti, pametnom dovoljno!
@Jupii ja ga nazalost ne mogu vratiti, "cuvaj se i bog ce te cuvati" al ipak odgovori na pitanje sta je trazi u krivini na suprotnoj strani?? Ja se ipak e bih vozao s kamikazama i budalama!!
ovo sve vise prelazi granice..auta je jednostavno previse po broju stanovnika,ceste uske,i dodaj divljane vozaca,cim malo vidi da ga moze nabrat odma po gasu..ishodi su uglavnom ovakvi
nema više nikakvog reda ne poštuju se pravila preticanje na punoj liniji a auta smeće krkani nemaju kad da čekaju nego hoće za pola sata u Goražde
Putnicki kamion...
krenuo focca na posao
prva kisa i odma belaji...polako ljudi polako