Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trkali mu se na majci! Zali Boze nevinih ljudi...
Da-bog-da toliki invalid ostao da se ne mozes trkati ni na Playstationu! Ma.te.r ti j.eb.em papane idiotski
Ovog sam majmuna s golfom veceras vidio kako divlja obalom... vidilo se po stilu voznje da je neiskusan i da vozi vruce glave. Zao mi je ovih iz SB... nadam se da nisu ozbiljne povrede.
nasa policija je najnesposobnija na svijetu, Hvale se glupostima kada nesto uspiu, a kada stvarno treba biti na pravom mjesu, u pravo vrijeme nikada ih nema. Stid me stranaca sto moraju geldati ove uniformisane klaune kada dođu u ljepu bih.
U Sarajevu bi trebalo na svakih 10 metara postaviti policajca, barem ležećeg.
welcome to Sarajevo...
je.bo nanu svoju mog\'o je ovako ubit neku porodicu sa djecom :(
da hoce Rafa preokrenuti...
Ovi momci iz golfa 3, čim se oporave od večerašnje akcije krenut če da nastave tamo gdje su stali. Policija če uradit svoj dio posla , izvršit uviđaj ovo-ono, sudija če ga pomilovat jer nema mijesta u zatvoru i tu se priča završava - odnosno ponovo počinje začaran krug Spasa nam nema u to sam siguran več dugo godina Pitanje se sad postavlja : ko je slijedeči sutra ????
Trkacima yeb.em sve mrtvo i zivot, aBd da oni umru a da se neduzni ljudi oparave. Policijo sta vi radite ? Radri ? Patrole ?
S T R E LJ A T I !!!
http://www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU
Neka je papak nabacio alu felge malo ga spustio i misli da je faca pa divlja po gradu. Zali ove nevine ljude a za njega me laganini zalimbo rac,ku
izgleda nisu znali da su u seher sarajevu, buducem gradu kulture, haman i za volanom. nadam se da ce svi dobro proci, a trkaci ostati dozivotno bez vozacke, jer su invalidi u glavu.. vjerovatno ce se na taj nacin vaditi, ako i stigne slucaj na sud.
ovako sam i ja jednom zamalo prosao kroz crveno pa se zato nista nije dogodilo, strasno je bilo, ali eto zivi su i to je dobo, ma nije nesto ni bilo kad s oni sami sebi vrata otvorili
ima ona,ja znam koja budala ide u ovom pravcu,al neznam koja budala dolazi iz suprotnog pravca,c c c vazda budale prezive,a neduzni nahe.bu...trko se sa bmw,a on sa tricom,jos kroz grad eeee budalo