Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost, cujem u travniku umrla radnica na poslu zbog hladnoce, djevojka imala samo 18 god, barem tako kazu, cut ce se.
strasno. uhapsiti poslodavca. to je zlocin.
@SandzaklijaVI kako je hladno u nekim prodavnicama, treba poslati inspekciju da ih zatvori.
meni je uho promrzlo i bol me... sta da radim
znal ko neki mehlem ili tako nesto ...
hebali mi sebi sve po spisku. ovdje se vidi kakav smo pogan narod. dok se mi svadjamo oko bezvezarija, ljudi umiru samo zbog nase nebrige. mozda bi se trebali zapitati kakve smo to komsije, kakvi smo rodjaci, kakva bagra. dajte se organizujte da se ljudima koji nemaju za drva nekako pomogne!
ja cu danas aBd dati ovoj grupi koja u mom gradu prikuplja sredstva za ovu svrhu, a da vidim ko ce od vas internet ratnika uciniti isto
@maximus75 sve su to kvazi vjernici, niko nema osjecaj za bliznjeg svog, na zalost
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Brrrrrr, Cold, Cold, It's very cold!!!
Treba tebe gologuzog izbacit na snijeg da noćiš vani pa bi ti bilo Brrrrrr, Cold, Cold, It's very cold!!!
black hawk to se kaze, zimi..zima..uletiti..vruce.