Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gluposti, imate li o cemu pametnijem pisati? Predlazem npr. intervju sa nekim od glavesina u kom biste im postavljali prava pitanja, i za promjenu licili na prave novinare, a ne na piskarala koja pisu ono sto im se kaze.
Nositelji majmunskih vrijednosti na djelu.
@Vercingetorix sve više postajemo kao srpski tabloidi. Zutilo, na sve strane, uz naslove nećete vjerovati, pa o ovome bruji internet, šokantno, nevjerojatno, pokazala sisu, i sl. A političari gostuju isključivo na svojim televizijama gdje su danima prije dobili pitanja podanickog karaktera.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
svi im se smeju....... :(
divljački ga udara, odvratno
pre par mjeseci su u zadarskoj skoli hrvati siptarskoj djevocici tetovirali slovo u na celo...direktor,policija i ministarstvo su to obrazlozili da je djecija igra :)..istina da je djecija igra vec 20 godina hrvatska ima takav projekat djeca se od pocetka skole uce da srbe treba ubiti i da su ustase ok,to uce kod kuce u skoli a posebno na tv...srbska djeca moraju da nosaju majice sa ustaskim znamenjem inace ih maltretiraju u skoli...sta ce raditi ta djeca nakon 20 godina takvog ispiranja mozga?
Pogledaj kako koristi staku, kao nunchaku, jeet kun do na djelu. Salu na stranu, lijepo je ljetovati u Dalmaciji, a i na Crnogorskom primorju. Ustase zapadno, cetnici istocno.
Splićani - većinom divlji Hercegovci koji su se spustili u Split.
ono kad vuidis stranca pa za voznju od 5 km pokusa da mu naplati 280 e. na kraju ih pretuku :)
Uzp posla
kaze brat MEGA NOKAUT hahahahhaha
ja da sam vlast, sada bi kolindi poslao pismo da se ne rjesavaju problemi stakama i nakautima, da to nije civilizirano i da to nisu EU vrijedno i da negativno utice na nas , jer pobogu djeca to gledaju
Nosioci EU vrijednosti ,al sta mi u BiH znamo o kulturi ???
pade ko fisek
Ja nebi reko da ovome treba štaka
EU vrijednosti ;D
Nemamo mi pojma, mi smo seljaci i terorist, ovako se valjda u EU svode racuni! Hrvati nosioci EU vrijednosti !
@Kattana ja nmg Vas da razumijem pa ovo se dogada svugdje samo sto nasi portali ne znaju tekst nikakav izrodit pa nam onda ovo servriraju.