Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE ĆE TO RAK \"POZLATITI\" SVOJOM UOBIČAJENOM ŠUTNJOM I ČUVANJEM DOBRO PLAĆENIH FOTELJA! HA, HA, HA, ČIJ hELSINŠKI KOMITET SE OGLASIO ! A, što se nije oglasio u slučaju G.Maoče? Srđan Dizdarević je gostovao u dnevniku FTV-a i ni jednom nije izarzio zabrinutost zbog izvješatavnja medija koju su unaprijed osudili i linčovali uhapšene ljude.A, ne on se samo brinu za ZAPUŠTENU DJECU. Koji jad, ČEMER i BIJEDA MORALA. Još kad je onaj tu gromovnik iz TIUZLE SINAN ALIĆ, postavljen za v.d.predsjednika Helsinškog, CIRKUS JE POSTAO POTPUN. E; jadan je onaj koga vi branite !
Jel se iko oglasio povodom zlostavljanja jadne djevojcice ili je u ovoj drzavi samo bino nacionalisticko prepucavanje?!
Joj brace Simic sto igraju igre? Za strijeljanje 200 ljudi 13 godina banda iz takozvanog tuzilastva BiH dala, a Simici zabranili da se to komentarise? I onda kad ih opet Turci haknu biti ce kuknjave. Koje pokvareno licemjerje vlada ovom stranicom, to je fenomenalno. Navodno je ova stranica za BiH, Bosance i Hercegovce, a sve je u stvari radi se o virtualnom Yutelu koji takodjer radi na razbijanju BiH.
E našlo se vnogo udbaško Srđan Dizdarević da laprda o ljudskim pravima...
Pa kaznite ih