Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilija Kobac,Gladno polje i pripada Hadzickoj opstini.
Nesreca se desila u Gladnom Polju, kakvi Hadzici, Pokoj Ti vjecni Zeljo!!!
Sram vam bilo,svi vi koji ostavljate komentare bez imalo poštovanja prema jednom mladom životu.Zar nemate svoju djecu,braću,bilo koga do koga vam je stalo.Mislite ne može vas snaći ovakva nesreća?Auto,motor kakve razlike ima?Spominjete hondu,tomos,ma šta znate koji je motor bio...sram te bilo ti-jedan ne znam ni kako bih te nazvala.Počivaj u miru Ž.
nek ti je laka zemlja, pocivaj u miru, svi mi koji volimo motore....
R.I.P nek ti je laka zemlja,pocivaj u miru druze :-(
Jedna te ista priča svaki dan se ponavlja.
Treba imat muda i pameti pa sjest na ovaj motor. Ne samo muda.
drug nisu uvijek motoristi krivi znam momka osobno i nije se nikada glupirao na motoru ali eto opet se desi glupost i ode glava
Nisam ni napisala da su motoristi krivi uvijek. Koliko god oprezan pri voznji automobila, motora bio nikad ne znas kakva je budala na suprotnoj strani .
Pobogu, čemu jurcanje...