Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo trpaj ✌️
Vaskovic je ovo najavio prije 3 mjeseca sigurno
E sad je stvarno red na Osmicu i Muriza Druškića a poslije njih Šaja iz Sipe
Hoce li mu uzeti Audija RSQ8 koji je platio od Heroinskog novca, hoce li mu uzeti kafice silne i hoce li mu sad prekinuti ugovore??? Ili ce narko mafija nastaviti da vlada i iza resetaka
Sve neki fini momci 😂
Na faci mu se vidi da je pošten pustite ga
Uuuuuu
Žalosno, mislisimo da imamo izvrsnog sportistu i časnog čovjeka a ono on ima posla sa teškim krimosima i narkomanima.
Sve polazi od kradje auta.Ucjene.Polucija je involvirana... ovo je bila tabu tema u gradu..Cak se govorilo da su se namjestali poslovni prostori u strogom centru Sarajeva najatrajtivniijm lokacijama..preko gradskih..skupstinskih kupljenih poslanika....dakle i vlast. je umjesana..prvi se suprostavio Hadzibajric ali he brzo usutkan..jer je brat doticnog imao veliki uticaj u skuostini grada Sarajeva...ovaj trag kriminalnog milhea vodi do Lukavice Pala Sokoca..
prodavao lektire
Umjesto borbi Denis će na ročištima nositi dres FK Sarajevo 😝
Ja mislio bavi se modom
Mirvićuuuu
Jesu li Dijanu uhapsili?
Trebalo je imati muda u ratu i zaštiti gradjane od nekog cace navodno teroriso citav grad.pa opet je sklonjen a sad toliko policije specijalaca pa i vojske .hiljade kriminalaca u državi
Sve polazi od kradje auta.Ucjene.Polucija je involvirana... ovo je bila tabu tema u gradu..Cak se govorilo da su se namjestali poslovni prostori u strogom centru Sarajeva najatrajtivniijm lokacijama..preko gradskih..skupstinskih kupljenih poslanika....dakle i vlast. je umjesana..prvi se suprostavio Hadzibajric ali he brzo usutkan..jer je brat doticnog imao veliki uticaj u skupstini grada Sarajeva...ovaj trag kriminalnog miljea vodi do Lukavice Pala Sokoca..
Šteta bio je na vrhuncu karijere
Sta bi sa njegovim demantom Hadzifejzovicu i Vaskovicu ? 😂😂😂
Ma bezveze ovo sve... hapse a šta, zašto, šta će biti od toga...???