Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RODITELJI PREVASPITAJTE TU DJEČURLIJU, MATER VAM NESPOSOBNU JE*EM KUD NIJE ABORTIRALA.
da da to se hapsi....a tone i tone prolaze bez problema...hapse ljude zbog jointa...i zadrzavaju ih...a debili pucaju i sutra su na slobodi,gaze zene po trotoarima i sutra su na slobodi...gdje mi zivimo u pm...bolje reci sa kakvim idiotima zivimo...
Možeš kupiti i u Merkatoru na Alipašinom (trg solidarnosti). Leglo dilera i smrada.
Uhapsiše mi dilera :'(
Cekajte malo,ovu vijest je trebalo objaviti danas,ali nakon protesta,i trebalo je naznaciti da je droga pronadjena medju protestantima,koji su besplatno dijelili drogu maloljetnim skupinama radi ohrabrivanja u cinjenju nereda,napada na sluzbena lica i paljenja drustvene imovine,ili?
Muskarca 1997. godiste? hmm....
Fahrini huligani, samo hapsi policijo i steži krug oko Keljmendijevog ortaka