Naselje Nova Otoka
59
U Sarajevu izgorio Audi TT
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavio ga na suncu.
@Hidajet Da to nije riba od onog malog puljavog supka gastoza?
Ova je izgledala prije ko da ima autizam kad se u sg izlazilo al zato joj sestra gori
Naida Kadric na aparatima
@nostradamus2012 ko je ona?
@faris_tesanj https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/210517/u-sarajevu-uhapsene-alma-sejfovic-i-naida-kadric-zbog-pljacke-raiffeisen-banke-na-ilidzi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aj boze gdje narod parkira kola cccc neka su izgorjela
Toliko o kvalitetu istog
Kad ga ovako na pješački ostavi,hala mu bilo ko ga šibicnu...
Ne zna se da li je doslo do samozapaljenja ili je podmetnut? Pa ovo klinac iz prvog osnovne moze skontati da ga je netko zapalio, samo na jednom dijelu je izgorio.
Danas prošao i vidio... Sve je krenulo od akumulatora
I nije neko auto ...
Jeste bijeda,kako se mozete radovati tudjoj nesreci ne znam cije je auto niti me zanima ali toliko zlobe to nije normalno,ne bitno ko i kako ga je zaradio ali ne valja de radovati nicijoj nesreci zaradute i vi sebi.
Ja nemam ni za zastavu tt a ne za istoimeni audi
Nemoj te šuplje allaha ti. Bar je utoku u Sarajevu lahko kupiti za male pare. jebote pa policija je presretala kombije pune oružja, ali nikad nije dohakala švercu oružja. Što onaj jedan reće sad da naprave raciju od vatre do sebilja pokupili bi bar 10 pištolja 50 noževa, kilu trave i bar frtalj kile kokaina i ostalih narkotika. Pa pola alipašinog puši, a svaki dan neko tu i tamo istrese šaržer ili baci bommbu ili zapali neko nekom svom dužniku auto ili mu ga mazne.
pakne uhvatile disk ;)
Očigledno zasluženo...
...balava ravaku i Audi TT...zapaljiva kombinacija....
Dje mi je alu hauba izgorila to je sigurno od baterije + Kanal od pojacala za wufer nije dobro instalirano
Sigurno od visokih cijena goriva.Nije mogao vise ovo da podnese.Zalosno!
Pa naravno da se sam zapalio, malo benzina (što je baš luksuz po ovoj cijeni) pa zato i nije izgorio kompletan, i šibica! I to je to...
Da ovo nije od one Naide?
Baš mu naudi.