Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne objavljute da su uhapseni kriminalci dok ne uhapsite bandu iz kriminalnih organizacija SDA SSB HDZ.
SNSD SDS nista ??
zaboravi da su tvoji
Kad će se početi hapsiti oni koji kupuju zemlju, kuće i stanove za arape i izigravaju zakone o rasprodaji teritorije BiH, pogotovu jer sa arapskim zemljama BiH nema reciprocitet, što znaći da građanin BiH ne može kupiti u Saudiji, Kuvajtu, Kataru itd ni metar kvadratni njihove zemlje, da mu slučajno ne bi procurila nafta.
Dok Bakira ne uhapse treba ukinuti crnu kroniku ....! ! !
nisu oni kriminalci nego su radili mimo ovlastenih kriminalaca to jeste drzave
Poslala ih SDA da prave cirkus za naivne!!
Da je to prava akcija u cilju hapšenja faca povezanih s organiziranim kriminalom ovi bi sad u Parlamentu bili i kolektivno bandu pohapsili . . . Možda bi se moglo izdvojit 5 - 6 njih, ali i oni samo da se brane sa slobode . . . ! ! !
Procitah naslov i rekoh uletili u vladu, predsjednistvo, skupstinu...
dajte imena i koja su stranka da znoomoo...
Nešto mi govori da će većina danas uhapšenih opet bit na izbornim listama.
ima li SDA kadrova među uhapšenim, dosad su oni redovno bili u pritvoru.
Pravi kriminalci jos su na slobodi.
Jel' i Bake uhapšen?
Treba samo hapsit, i trpat stoku u zatvor
pa znate li mozda gdje vrse pretrese (valjda vam je ko dojavio) pa da pretpostavite o cemu i kome se radi? Ili jos bolje, ne javljajte nista doke nemate sve info.