Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to obicno biva kada nekom zapne plac za oko...pa ono iznenada plane.... Koli ce kupiti pac ??/
Koke: \"Ja samo javio da su napustene, svega mi..\"
Postavili teske seljacine na svim polozaijma pa cak kao i vatrogasce, cuj 30 min dok dodju, za pola sata moze citav kvart da izgori. Drzava za pracovjeka.
Pa zar da zapele kuu tik ispred škole policije kuću aferim policajci tako se čuva imovina građana to je demokratska policija
Flash1 @ o kakvoj Širokači ti pričaš ??
zoves vatrogasce i lik se javlja \"haaaaaaaloooooooooooooo\" rekoh gori kuca bla bla iza autopraone na tranzitu... kaze a koja je to ulicaaaaaaaaaaa..o jbem ti selj.cinu!
sram ih bilo ja sam gledo pozar 30min im je trebalo samo da dodzu i jos se vatrogasac drsko ponaso kad sam nazvo da ga obavjestim za pozar ako mu se neradi nek da otkaz i pusti ljude koji hoce da rade...sta da je neko bio u tim kucama za 30min je mogo poginut tri puta
čuj Lukićeva, ja novinara i izmeta.
Brzina i efikasnost.
nije Lukićeva , nego Jukićeva
Jukićevoj * a ne Lukićevoj, kako piše...
Lukićeva, poznata ulica Loševskog brda u gradu Larajevu.
ovo su zapalili dario i mario simic
moje neznalice, nije Bistrik nego Širokača
NEDIM GRABOVICA PODMETNUO POZAR, PLANIRA KUPIT OVAJ PLAC !
@kosevsko Taman sam se bio zapitao od kud Lukiceva ulica u sred sarajeva?!
Da nisu slučajno \"neispravne\" električne instalacije( predpostavljam da je tu struja regularna) ili je duh nekog od predhodnih vlasnika , zaspao sa upaljenom cigaretom.?!