Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubici i kukavici koji bježi nakon dvostrukog ubistva malo je bilo kakva izrečena kazna.
E sad fino, u ponovljenom postupku, na 20 godina ga osuditi, cuj iz nehata ubistvo, kad se vozis gradom 100 km/h za ocekivati je da ces neki belaj napravit, nema tu nehata
U kom svijetu je krivično djelo iz nehata ono kad voziš preko 100 na sat, ne staneš na crvenom i pobjegneš u drugu državu nakon što ubiješ dvije osobe? Znači bukvalno ga nije zanimalo koga će udariti i šta će biti sa tim osobama kad pobjegne sa mjesta zločina. Nikakav osjećaj krivnje, nikakvo suosjećanje, nikakav osjećaj odgovornosti - on predstavlja opasnost za svaku osobu koja se nađe na njegovom putu.
vidjaj krmka kao da je iz RSa
a vi samo kupuj te djeci bjesna kola da ih drkaju po gradu, nije ni cudo kakvo je ponasanje kada nije vas grad nikad ni bio nego ste doselili iz pizdica
Vidi mu glavuse.
Da Bog da nikad ne izašao na slobodu.. bruko ! Samo upamti, sve se vraća, sve se plaća.
Koliko se ovome vec sudi ?
Za lijekova vam trebalo.
Ova drzava svakim danom sve vise propada.Tri godine se vuče ovaj cirkus od suđenja monstrumu koji je ubio dvije cure i pobjegao u drugu drzavu.Pomagače ubici prvo osudili pa onda oslobodili a njemu dali 14 god.Sramota drzave i svih nas.
Na sta lici, Boze sacuvaj....valjda svo zlo iz njega izlazi na lice i facu...sve ruzniji
Ne kazu ljudi djaba da su oci i pogled ogledalo duse. Kakvu li dusu onda on ima 🤔
ko je ovo penis izbacio kroz majicu
dva lika su se prije par godina u berlinu trkali, prodju kroz crveno, udare nekog dedu u njegovom autu, deda pogine. sud odredi da nije u pitanju saobracajni udes nego to klasificira u ubistvo sa predumisljajem. oba su doboli dozivotno zatvor.
Ja misli na sudovima sve nesto razvlace i korumpirani. A ono u stvari vrhovni sudovi leglo zla i korupcije. Sad ce dotle vracat dok kazna ne bude 3 godine uvjetno...
sve ispod 20g je malo
alo ba,ubio je dvije djevojke treba dobiti 40 godina. neko ukrade hljeb zato sto nema sta da jede i osude ga na 3 godine. alo da li ste vi normalni?
Sudio bi mu ja odma po izlazu iz suda 😠😠😠😠
@Anachronox Naravno iz nehata.