Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mi nekako drago sto zivim u predgradju u kuci
@marlboro7mg budi dretsn sto zivis jer grad je svaki postao haos svako dobro
@marlboro7mg kakve mrake žive na Grbavici nismo svjesni
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Omladina je otisla u krasni K. Pogledajte samo djevojke kako izgledaju.. uzori su um qrave preko Drine, svega mi ko pornicarke...ali nisu one krive, takva potraznja... buba jala mafija, kilo kokaina buenos aires argentina
Selo zakon kazu sto ne kupis stan u gradu nisam lud dosta sto moram radit po gradu.
Pricajte sta hocete meni opet najljepse na Grbavici
Lijepo je na grbavici zivjeti
GBBP
Manijaci 🤷‍♂️
A kada se nesta desi dalje od Cengic Vile onda su krivi Focaci, Sandzaklije, seljaci itd i ne moze gradska raja normalno ziviti od njih .Mada je najvise krimimala upravo u 'elitnim" naseljima poput Grbavice koja je nastavila svoju prijeratnu narko tradiciju.
Grbavički Boško Buha i pomagač Sirogojno sa Ilidže?!
Samo vi gledajte draga policijo ko je kako masku stavio i hodajte sa metrom i mjerite medjusobno rastojanje...a sto se tice bombi, jbo to, ionako ne treba da hodamo u pola 1 ujutru po parkingu, je l' tako? Bitno je da je sigurnosna situacija zadovoljavajuca 👍👍👍
Bosna i Srbija su evropska Kolumbija
Misevi jedni_vi sto bacate bombe pa bjezite..idioti ubit ce te nevinog covjeka,prolaznicu,stanare..svi nevini! Smradovi treba policija da vas hvata klosari jedni,sad jedan-drugog prevare za 100-200km i odmah bombu u NASELJE SMRADU! Sve to treba pohvatati zakljucati i kljuc u Neretvu baciti.
Dobro da nije bila atomska hehe, važno je da niko nije povrijeđen, a sad auta će platiti osiguranje onima koji su osigurali. Oni koji nisu osigurali osiguraće sljedeći put.
Opet neko gledao sudenje Zidaju Turkovicu
Idioti sreća pa Niko nije stradao
@marlboro7mg sve mi nekako drago sto ne zivim tu nikako
Bombe,meci,mitraljez ,frka bruka drama bjes 😑