Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vidjelo se iz one price o sukobu one dvije kurave, zaboravio sam im umjetnicka kurvanjska imena , kad su jedna drugoj palili auta, da postoje organizovane grupe koje to rade svakom ko plati, iz osvete, ljubomore, preljube, kamataranje itd.
fali mi se komsija penzioner kako je kupio kiu i ima 7god garanacije,kazem mu ja super nece ti vise ni trebat..vidim ga jutros malo je ljut..Stres je ovo jbs ovaj grad gdje niko nije siguran
Ima li inspeltor u policiji odgovor na ove paljevine
Mozemo mi pisati sts god hocemo i zelimo, al steta po vlasnika vozila, sigurno nije lako kupio auto nego se naradio za auto i dodje neko i zapali mu auto
Policiji u Sarajevu treba 30 minuta da stignu ma uviđaj. Nekad ne dođu uopce a kazu sad cemo poslati nekog.
Mišljenja sam da je uzrok požara, vatra...
pa sto policija malo vise ne pojaca kontrole i pretrese auta na sabahu, neka malo manje spavaju u smjeni...sve se to da vrlo lako rijesiti i raskrinkati al se nece.
srcea vatrogasci nisu krecili inace bi i ovaj audi izgorio a policija spavaju ljudi to im je poso
Nevjerovatno!!!!
Dobro jutro Sarajevo, jos jedna svakidasnja vijest.
Ideš za Kanadu,neko reket mora da plati,dok naša policija spava u 5 ujutro
Šta dinamična voznja uradi od čovjeka
@rukajeevvako https://www.youtube.com/watch?v=jOlQQQYnMEA