Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najvise mrzim POREZNU UPRAVU I NJ UPOSLENIKE!!!! male proganjau za 300 km iako su cijelu godinu na birou, dizu tuzbe,a velikani duguju milione i nikome nista!!!! jebem ti drzavu ovakvu . kud nisu izginuli ,gamad jedna.
Kriv InTime, kako god okrenes
Ova porezna drzavi samo stetu pravi...
U nedostatku boljih i interesantnijih vijesti može i ovo proći. nebi me iznenadilo da sutra bude jedna od vijesti: "Danas, radniku zaposlenom u zajedničkim institucijama, ispuhala prednja guma na biciklu. Uviđajem koji obavili službenici policijske uprave Centar utvrđeno je da u ispuhivanju gume postoji elemenata krivičnog djela. Naime, njegov kolega Sabit koji isto dolazi na posao biciklom već duže vrijeme se spori oko mjesta gdje ostavljaju bicikle.
Nisu izdali račun kad su zmigavac upalili 😂
Samo nek nije VW ionako me pogađa ova afera previše.
A vijesti i.. pogotovo za naslovne strane ccc. Bolje bi vam bilo da istrazujete ko krade u vladama :;)
Dostavno vozilo "IN Time" ... ovi dostavljači fakat nisu normalni, samo nered na cesti prave.