Crna hronika
23

U saobraćajnoj nesreći u Prnjavoru poginuo Milan Knežević, Miloš Bekić u teškom stanju

SRNA
Ilustracija (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Ilustracija (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Tridesetšestogodišnji Milan Knežević iz Skender Vakufa poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor, rečeno je Srni u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

Zdravstveno stanje dvadesettrogodišnjeg Miloša Bekića iz Skender Vakufa, koji je teško povrijeđen u ovoj saobraćajnoj nesreći teško je i sve prognoze su neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjoj Luci.

Bekić je u UKC Republike Srpske dovezen kolima Doma zdravlja Laktaši noćas, deset minuta iza ponoći, sa povredama lobanje i nagnječenjem pluća, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Dežurni ljekar na Hirurškom odjeljenju Velimir Škrbić kaže da je Bekić na respiratoru i da su u toku neophodne dijagnostičke i terapijske procedure.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 23.45 sati u mjestu Veliko Blaško na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor kada su se sudarili automobil Peugeot u kome je Bekić bio suvozač i Audi A6 koji je vozio Milan Jovanović (19) iz Drugovića, u općini Laktaši.