Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je vazno da li je Srbin/Hrvat/Bosanac..u ovakvim slucajecima, smrt ne gleda na vjeru ili nacionalost.. Neka mu Allah dz.s podari vjecni rahmet dusi.
ZNATE KO JE TAJ MOMAK STO JE POGINUO. ISTI ONAJ STO JE SA SALOM BHF I ZASTAVOM BiH DOBIO BATINE U ZENICI,OD \"ROBIJASA\" A JADAN ZA VRIJEME RATA I OMARSKU PREZIVIO. NEK MU JE VELIKI RAHMET
U PITANJU JE BOSANSKI NOVI;;MOMAK JE IZ KOZARCA;A OTOKA JE BOSANSKA TAKODZE;;;DA I OVI JADNICI STO VODE OVU STRANU NESTO NAUCE
BOSANSKI NOVI !!!!
NOVI GRAD. Pored Bosanske Otoke. A nikom nije žao čovjeka? Bosanskog čovjeka.
A sto ni Otoka u naslovu nije bosanska,to nije problem?! Vazno je po Srbima udariti,na kraju krajeva Novi nije ni bio bosanski.Uvijek su bili Novljani i kad si ih pitao odakle su odgovor bi bio \'iz Novog\' ,tako da je i ovo Grad visak.I niko ne komentarise clanak.Vozaci oprez-ne brze od zivota.
BOSANSKI NOVI...