Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan manje? kakve je tebe mati rodila i takogvog te odgojila? ne da si jadan ...
@hrvat Joj sto se ti ku.rcis glupane jedan!Hajde ti dodji u Sa pa da vidis ko smo mi?!
Vlasi su zlo. I jedna vlah u bosni je previse
Muslimajmuni,jel vam sada drago za ovoga iz Brckog. A ovim vasima neka je laka crna zemlja.
U krugu tvornice Žitoprerada u nedjelju uveče je, od strujnog udara, poginuo dvadesetjednogodišnji Semir Đulkić iz Bihaća. Radi se o nesretnom slučaju, koji je prouzrokovan neispravnom grijalicom. Dojavu o smrti mladića, policiji je uputila dežurna ekipa Hitne pomoći, koja ga uprkos brzom reagiranju i izlasku na teren, nije mogla spasiti. Smrt je ustanovljena sinoć u 20.20 sati. Nesretni mladić je, kako nezvanično doznajemo, radio za firmu \"Bakrač security“, koja obavlja poslove obezbjeđenja u tvornici. U Policiji USK-a nisu željeli davati komentare o ovome, već su kazali da će se više detalja znati po okončanju istrage.
Na putu Mostar - Blagaj, na lokaciji Jelačića podrum, jutros pet minuta iza ponoći dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli 19 – godišnji Aldin Badžak, rođen u Mostaru, nastanjen u Blagaju, i 17 - godišnji Eldin Dizdar, rođen u Metkoviću, nastanjen u Kosoru kod Mostara. Foto: IlustracijaNaime, prema riječima Srećka Bošnjaka, portparola MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, automobil “BMW” kojim je upravljao nastradali Badžak sletio je s ceste i prevrnuo se, pri čemu su 19-godišnjak i 17- godišnjak ispali iz vozila. Dežurni ljekar Hitne pomoći Mostar konstatovao je na licu mjesta smrt, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a HNK i dežurni tužitelj.
Minus jedan....da je bar ovako svaki Dan
šta ti znas sta sam pa i ako nisam dodi u tuzlu pa da vidis ko sam
Lažeš da si Hrvat! Pokoj duši momku.
jedan manje