Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je ta Policija da kontrolise vikendom omladinu kad iszlaze iz kafica i diskoteka pijani pa sjedaju za volan, tad treba zaustavljati i auta oduzimati samo nas to moze spasiti od totalnog samoubijanja! Koji ce nam khurac policija koja kontrolise ispred restorana i ceka dijasporce da ih odere!!
Nije dzabe zakon zabranio pocetnicima da ne smiju voziti od 12 do 5, stvarno steta ovako mlad covjek :/
Loše ceste,neprilagođena brzina i alkohol su katastrofalna kombinacija koja često završi tragično. Mladi ljudi su najrizičnija kategorija. Nesreće poput ove nikad neće biti moguće 100% spriječiti,ali mora biti način i mehanizam koji će bar umanjiti ovu izgibaniju na cestama!
R.I.P. porodici saucesce :(((.
jezivo. ugasi se mlad zivot. i za ovo je kriva drzava odnosno nepostojanje drzave.
drzava je kriva za mnogo toga, ali ne i za nesavjesne vozace. sucut obitelji :-(
ovaj novi zakon o saobracaju je samo dao krila lesinarima na cesti,,,,,,,,,a nije ni najmanje pomogao da se tragedije dese.........na zalost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo vise prelazi sve granice razumnog. Svaki drugi dan neko pogine u saobracaju. Tuga. Laka ti crna zemlja djecace.
Svaki dan po jedna saobracajna nesreca. I sve mladi zivoti odose. Ne brze od zivota !
:(:(:(: