Crna hronika
0

U saobraćajnoj nesreći poginule majka i njena šestogodišnja kćerka

SRNA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Dva lica su smrtno stradala, dok su tri povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik - Tuzla u mjestu Karakaj, potvrđeno je danas Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Na licu mjesta sinoć oko 20:00 sati poginula je tridesetšestogodišnja žena, čiji su inicijali S.K, dok je njena šestogodišnja kćerka, od posljedica povreda, preminula oko 23:00 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Povrede su zadobili muškarac čiji su inicijali S.S. (54), koji je zadržan na UKC Tuzla na liječenju, te D.K. (42) iz Boškovića kod Zvornika i M.K. (18) iz Zvornika.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su putnički automobili "golf 4", kojim je upravljao H.M. (22) iz Zvornika i "golf" 2, za čijim je upravljačem bio D.K. (42) iz Boškovića kod Zvornika.

U "golfu 4" na mjestu suvozača nalazio se osamnaestogodišnji M.K. iz Zvornika, koji je lakše povrijeđen, dok su se u "golfu 2" nalazili smrtno stradala S.K. i njena šestogodišnja kćerka, kao i pedesetčetvorogodišnji S.S, koji je prevezen na UKC Tuzla.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nesreće, koja se dogodila sinoć u 20:05 sati. Za vrijeme uviđaja saobraćaj je bio potpuno obustavljen do 22:20 sati.