Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isli na vikend na Pale a rade svi u federaciji..
@rusty @redakcija klix. Iz istočne Bosne sam i naguzim Vas sto mrzite nas iu Istocne bosne
Kada pogledas danasnju crnu hroniku u BiH vidi se da djeluje ovaj novi zakon.Popravite ceste za saobracaj i bice manje nesreca. Idioti jedni. Zao mi je svih stradalih u nesrecama.
@drinajedinaa muhamad al ajnuzi blerim mjurik
Šta je ovo danas???
Sto se ovoga tice, jasno je sto je... opet nas iznenadio snijeg u sred Februara... Nadam se da nisu neke teze povrede u pitanju, zelim im brz oporavak.
Mene iznenadi polovinom aprila.... ovo je za ocekivat, pa zima je još.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
danas je dionica od ilidze prema bascarsiji bila potpuno od leda, da se nije moglo iz mjesta da krene ili zaustavi, da je na pravcu zbog bila guzva. odgovorni???
Sve sam vidio... KJKP Rad opet iznenadio snijeg, jbga sta ces.