Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje ko u Bosni!! na kruznom toku gdje imaju dvije trake iz druge unutrasnje trake jednostavno se vecina odvaja pa izlazi sa kruznog desno, tako da uopste ne obracaju paznju na one koji su na vanjskoj traci! Imao sam tih situacija dosta debil jednostavno iz druge izlazi i da nisam se nadao da ce taj debil jednostavno desno da sijece udario bih me! Jednostavno debila ima previse!
Audi koliko je puta naplacen od osiguranja, mogao je bar nekom voziti da mu fino ofarba, ovako mu citava strana u cetiri razlicite nijanse boje...
Problem je sto raja na kruznim ne koristi zmigavce i ti ne znas u Zenici na kruznom hocel se iskljuciti ili nastaviti jos kruziti , pa ti onda jos uspori u međuvremenu i ti il ces udarit u debila bez žmigavca ..ili ces zakocit da on prođe i neko ce udarit u tebe s leđa .. DAJTE ŽMIGAVAC!!!
Pa valjda cemo za 20 godina nauciti saobracajna pravila u kruznom toku.
Pa valjda cemo za 20 godina nauciti saobracajna pravila u kruznom toku.
Ovo je samo pokazatelj da uzroci saobracajnih nesreca kod nas najcesce nisu losi putevi, nego losi, nekulturni, bahati i retardirani vozaci i da je ustvari u saobracaju ljudski faktor presudan. Evo moderna saobracajnica, ali dzaba i to kad su geljani za volanom. Mozemo mi povezati cijelu BiH mrezom autoputeva, ali kad idiotski seljak vozi po tim autoptevima, ne postuje propise, i vozi drsko i bahato, nema tu pomoci.
ovo više nema smisla... trebali bi nadležni neki alarm upaliti, ono nešto kao onaj crveni meteoalarm...