Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno kako je lik sa ovim spajzom od vozila vozio brzo da izgubi kontrolu odmah iz kruznog toka..
jesmo li mi ovoliko mahniti, ili nam prodaju skart vozila??
nema dana da neko ne pogine. ovdje treba citati izmedzu redova. i onda skontas da je to neko proklestvo. a proklestvo ti je to sto narod nije skolovan.
_"Unesrećeni je prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje mu je ukazana prva pomoć, nakon čega mu je u 2 sata poslije ponoći konstatovana smrt." Smrt! Da li vozači kada sjedaju u svoj automobil ikada pomisle na SMRT! Pomisao na smrt, ili na invaliditet bi ih obuzdala od alkohola, divljanja na cestama i produžila im život. Ako njima život nije drag, neka onda pomisle na svoju porodicu, djecu, neka pomisle na suvozača, na druge učesnike u saobračaju, koji žele da žive i koji se prilagođavaju cesti, brzini i saobračajnim propisima. Strašno je šta se događa.
Nije Wolfsvagen nego Volkswagen amateri
Da mi je docekat jedno jutro bez vijesti o nesreci sa smrtnih ishodom.
Nije li onda malo glupo što posjećuješ portal koji se trudi da objavljuje baš takve vijesti iz zemlje koja ima ~4 miliona stanovnika?
Ovo je vec četvrta saobraćajna nesreca na ovom kružnom toku
Naravno, kad od termoelektrane idu po 100-120 km/h a fino sve obilježeno, s samo treba poštovati signalizaciju.
Nasi ljudi ne znaju voziti po kruznom toku. Nije to za hajvane ba
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
alkohol