Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pod hitno jjenjati zakon o saobračajuPreticanje preko pune linije minimalna kazna 2 god zatvora i 2 god bez vozačkePreticanje preko pne linije sa sudarom i materijalnom štetom min.5 od a sa smrrtnim slučajem min 20 god ....Treba stati marvi u kraj.
Nije za svakoga volan
@fbUser1592387742 volan je mala maca. zivot nije za svakog!
u zatvor gamad
Ovo prema Olovu. U narodu poznato kao "kod bazena". Sarajlije jos jednom potvrdile da im je nepoznato sve iza Ilidze i Koseva.
normalno. Za ostalo ima navigacija
To na sarajlice misliš ja poznam Bosnu čitavu a Bogami i Hercegovinu
Vazda ovdje trke i preticanja.
Možda mu hanuma rekla čekam te raširenih još 10 min pa čovjek ubrzao
pa kako???? zar ste toliko smotani?!?!?!? levati... dozivotno im treba zabranit da voze..gamad
PUNA, OZNAKA SKOLE I DEBIL PRETICE , za zatvora
U Sarajevu je ocaj stanja, svako drugo auto ima folije koje nisu po zakonu, pa onda prednja svjetla koja oslijepe ostale ucesnike u saobracaju , kruzni tok da ne spominjem i poslije 3 godine mentalna retardacija trenutnog stanovnistva u Sarajevu nije uspjela odgovnetnuti kako se koristi! Zasto policija to tolerise ne znam ali ja bi smjenio sve odgovorne po pitanju saobracaju u policiji jer jedini oni to mogu da regulisu zato bi ih poslao kuci.
i onda se ovo desava, kada mogu folije pa svjetla sto ne bi mogao i puni gas pa preko pune
Riđane, ne seri.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)