Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vecini slucajeva je policija kriva za sve ovo, oni treba da kontrolisu i vozace i auta, ako vidi na uliici sumnjivo auto ili vozaca treba ga kontrolisati i oduzeti vozilo neispravno. Treba omladinu kontrolisati vikendom sto vise i to bukvalno ispred discoteka i kafica cim sjedne u auto. Tek onda bih se spasilo dosta zivota!
A sta znaci ovo "Za autom"?
Strašno koliko mladih gubi živote...
Pa sta je ovo vise..svaki dan mrtva glava na ulici...
Od svih registrovanih vozila u BiH do skora je bilo oko 30% golf 2 stoga je normalno da ce najvise biti zastupljeni u saobracajkama, jer necete vidjeti mazdu,hondu daje imala udes jer je nema u saobracaju .
zatvorite komentare nema sta ko suflirati
Ovaj novi zakon baš djelotvoran... Opet golf...
Ne postoji zakon kojim mozes promijeniti mentalni sklop nekom da ne vozi 150 gdje je ogranicenje 50, da ne pretice na punoj, da ne.. postoje samo institucije gdje takve mozes drzati na hapovima..
@Tetrapak Znam ja to. Ne moraš to meni pričati. Priča to ministru saobraćaja i komunikacija koji je difovac a koji je uporno govorio da će ovaj zakon smanjiti broj nesreća. Meni to ne moraš pričati. Jedini način je prevencija!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba zabraniti vozacke do 22g ovi balavci uzmu golf dvocu i divljaju
obojica su imali vise od 22 pametnjakovicu
Pa zabraniti ovim sto divljaju, zasto nama "normalnim"
Ne voze oni brzo vec nisko lete..
Sto je letio letio, nek mu je laka zemlja...