Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je pisao ovaj clanak? Dijete od devet godina bi bolje napisalo.
"Nesreću je izazvao sudar kamiona i voza"?! Ja mislio da nesreću izazove vozač, neispravno vozilo ili tako nešto, a ne sudar.
Ma nisu pruge opasne, opasni su debili što ne znaju šta je andrijin kriz i da se stane na svakoj pruzine označenoj razgleda lijevno,deno i brzo prelezi jer vibracije mogu elektroniku auta ugasit.Nego narod divlji, ne poštuje nikakve propise.
Nije Miričine polje, već Miričina. Nije kao Željezno polje, Bilino polje, Bijelo polje.... Polje u Miričini je dio ovog mjesta, a ne dio imena.
Za nepovjerovati. Voz saobraća jednom dnevno i baš tada naleti na slučajni kamion
Pružni prelazi su naž cirkus. Rampe nigdje
Kakva rampa.u dva dana prodje jednom
"došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali voz u kamion" - ja stvarno ne znam gdje je novinar sklepao ovu jezičnu konstrukciju
Lokomotiva kao da je iz Cernobila izasla. Pa makar je prefarbaj i ulozi 10 kg farbe u zadnjih 30 god nakon rata
Voz RS-a napao bošnjački fap
Da nije telefon bilo bi drugačije....
Bas me zanima, novinaru, kako su se sudarili? Voz je udario u kamion, nisu se sudarili.
Kvar na kamionu. Može se svakom desiti bila rampa ili ne.
Jesi li bio na uviđaju pa znaš
Kod nas rampa na pruznom prelazu naucna fantastika
Otkud voz na pruzi,treba to ispitati
Udario junak na junaka. Srecom nema povrijedjenih
Sudar, jel? Pa kako se možeš sudariti s vlakom? Možeš jedino podletiti pod njega, zna se tko ima prednost i ne može se ni milimetar maknuti sa šina.