Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a je li nam dobro prosao Arteon R? Pravo muftijsko auto
Muftija je volio te pile sa 400 konja
Zavidne komunjare se probudile, vrijeme vaših "arteona" je prošlo😉🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imate na Tik Toku profil vozaca Reisa. Kao da mafiju voze, pogledajte.
Daj link
Koliko mržnje kod nas Bošnjaka prema svom vjerskom vođi . Mislim da je ova vjest u Banja luci da se nebi toliko sprdali . Eto kakav smo mi narod . Kakvi smo nama je dobro .
Asi tako je brate
Čitam komentare i zbilja ako se sprdate sa našim vjerskim poglavarom onda je zbilja naše društvo dno dna...Mislim ovdje na Bošnjake jer osjećam da oni najbise i komentarišu na ovu objavu !!!Sramimo se ...Toliko od mene
A šta taj vjerski poglavar čini za narod da bi ga volili. Iz dana u dan nas sve manje u državi a vjerski poglavar ni riječi, a često ugošćuje te zbog čije politike narod odlazi
Hebo li ti kavazovic chhheeeerkuuu bagavu
Ne brže od života
Jel SERGIJA ispala
Išao reis da miri NES I SDA
U Cazinu nema 2 grama kulture u saobraćaju. Svi se guraju,izbacuju,voze nepoštujući saobraćajne znakove,ograničenja brzine,niko da blicne da te propusti a udesi svaki dan.. A ako se nemaju sa kime sudariti sami izlete sa ceste..
Sve je kriv kruzni na cupriji ono nema nigdje na svijetu
Ako nemaju sta onda ili ga upucaju ili skrse stacionarni radar 🤣🤣😉🤣
Olosi jedni, imajte postovanja prema uvazenom reisu-l- ulemi. Bas me interesuje kako bi komentarisali da je u pitanju bio patrijah ili nadbiskup?!
pravi reis je na strani skromnih iskrenih i postenih
A zašto misliš da bi trebali poštovati bilo koga od tih farizeja, kleptomana i duhovnika kartela koji siju mržnju među ljudima?
Išao reis na turneju po Krajini da tješi Ogreševića i NESovce
Je li mu ko dao vode preko mašica?
Allah ga cuva
Kazu,u petak poslije dzume vazio efendija u jednoj dzamiji ,ne znam je li jos negdje bilo al u voj jeste kako ne trebamo vjerovati svemu sto se pise i jos dosta toga.Sve je bacalo na politicki govor,da brani Sebiju.Toliko o IZ
Kažu u petak poslije džume. Znači nisi bio na džumi, a komentarišeš.
Možda je malo više popio? Alkotest obavezno
Nisam BILA alu je ovo sto posto istina
Jos nije skonto da je rakija pice sa povratnim dejstvom