Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko da yebenim tinejdžerima objasni da ograničenje brzine NE znači da je to po starim pravilima iz SFRJ,kada su se vozili fićo,lada i stojadin(koji nisu mogli brže od 80 na sat)...nego zbog USLOVA NA PUTU...možeš imati Ferarija ali ako voziš 130 gdje je ograničenje 60 -NASTRADAĆEŠ-...nevjerovatno,ali ovako razmišlja prosječni Bošnjo-tinejđer (svojim ušima čuo i očima vidio)...!!!
e upravu to, ali hajd ti dogovori njemu od 18 godina neke stvari u suštini sam bi trebao skontati to ali ali ali...
@Odkud ti,u pola 3 Da su to samo tinejdžeri, tako razmišlja pola Bošnja, sve velike vozačine. Zakoni fizike su neumoljivi!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svi misle da autu znaju sve, može u krivini toliko, može gas da me iščupa, može kontra volan da ga ispravim itd.. a jedna greška zbog glupog dokazivanja i ode život.. Rahmet ti duši momak.
uzdaju se u ABS i ESP ......
Razlicite felge vjerovatno i gume i raspali.Dal cemo ikad doci pameti
Manite se Pika i oglasa narezu saru a guma stara 15 godina gume se kupuju u ovlastenoj radnji!!!
Ljudi ne stedite na gumama max starost 3 godine utubite u glavu sve preko rizikujete i svoj i tuđi zivot!!!
Prosječno se kod nas voze gume po pet godina. Pola kupuje polovne gume. Voze na istim gumama i ljeti i zimi (70%), autima starim preko 15 godina (50%), putevi stari i loši, velika brzina i šta ćeš očekivati onda.
@SrbinMusliman92 JA VOZIM GOLFA 1 VEC 6 GODINA NISAM SKINUO ZIMSKE GODINE LIMARIJA SE RASPADA URADIO SAM MU MOTOR I KOCNICE MOZE POLETIT 100 NA SAT I EVO VEC 23 GODINE VOTIM AUTO JOS NIKAD NISAM NAPRAVIO UDES,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zao mi je omladine al kupi se auto od 5-10hiljada nategnu se i roditelji i krediti i ne ide mi u glava da se stedi na gumama daj protekt za 80km sve 4 ako moze
Izginu nam mladost na ovim cestama...
bio sam u Bugojnu ove godine i put je los a ludzaci na svakoj strani al nije to samo u bugojnu nego vec iz karlovca pa sve do bugojna je tako
Svaka drugacija guma i felga na autu, pa gdje je ta policija da ovakve kontrolisu i da sprijece na vrijeme ovako nesta ili njih samo interesuju kladionice!
@mozebitbude Policija je na protestima u sarajevu, traze vece penzije jer im je tezak posao..
Balavurdija , pogledajte samo gume na autu sve ce vam biti jasno još kada ukljucis mozak prosječnog mladog Bošnje ishod svega Kamikaze !!!
98 godište.....
Ostale slike izgledaju stravicno http://www.bugojno-danas.info/bugojno-smrtno-stradao-muskarac-u-teskoj-saobracajnoj-nesreci/
e zali boze mladost......nedobog nikome.......
Svako jutro na klixu crno krene