Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne krivim ih toliko što su bolesni , valjda se rode s tim , nego zbog toga što što su se prepustili tom nakaradnom i bolesnom " hobiju " i nisu ni željeli da kontroliraju te bolesne porive .....
ZASTO MI KLIIXTORIS BRISE KOMENTAR U KOJEM SAM NAPISAO "VUCICU PEDERU"? JEL TO MOZDA NEKA DIREKTNA NAREDBA SA VRHA? SUSKA SE DA CE ON PRISUSTVOVAT U SREBRENICI 11-TOG, PA MOZDA SVAKI PA I OBICNI KOMENTARCIC NA NETU PREDSTAVLJA ATAK? HMMMM KLIXTOREISE
treba njima zivot oduzeti, koji su to bolesnici
Bolesnici, jbni! Ne bih imala ništa protiv da se pedofili odmah ubiju na licu mjesta. bez ikakvog suđenja, mater im jbm bolesnu!
kolaterral Zbog čega? To ti kompetentan na osnovu mog komentara reći takvo što? Ako ćemo po komentarima, onda mogu samo uzvratiti isto ali za tebe.
@ Kolaterral Nisu im džaba oduzeli računare, niti su bez veze osumnjičeni, a naravno da bih takvim bolesnicima koji su spremni djeci uraditi koješta, bez ikakvog suđenja presudila ako su krivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)