Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maloljetnik u 4:30 vani…
U stanu se desilo njegovom..nije vani..
Vise je zabrinjavajuce sto nam je normalno da noc pripada samo kriminalcima, da se moramo kao misevi zakljucavati u kuce sa prvim mrakom jer "vampiri" tada zauzimaju ulice. A ni po danu nisi bas najsigurniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma koji ku.ac pravite djecu kad ne znate sta cete s njima, kazu mali natalitet, ma treba duplo manji biti kakve debile pravite
Pa fino
Za 5 godina ce tik tok snimati sa haticem
i kazu da tramvaj vozi citavu noc toga bi bilo redovno sto pistolj sto noz
Fuj 2005. godiste ono se bavi ovim i hoda u pola 5 po ulici, objesiti roditelje na ulici ali bukvalno objesiti
Kakav si ti bolesnik da ubiješ nečije roditelje? Tebe treba poslati u ludnicu.
Kako djecu odgajamo,nama je odlucno trenutno...kako ce bit
Ovo se non stop desava i po evropsim metropolama, al niko ne smije objaviti ove tekstove jer se na ovaj nacin smatra da je okolina nepovoljna za investitore itd...pa zato dragi mediji "VELIKO VAM HVALA", sto unistavate svaku nadu za bolje sutra...umjesto da se bavite promocijom Bosne i Hercegovine u svakom najboljem svjetlu, svoje rubrike punite negativom, da otjerate i ovo malo naroda svojim negativnim rubrikama...HVALA VAM
Policijske ophodnje su preduvjet veće sigurnosti na ulicama bilo kojega grada. Vidite da belaja nema po kavanama i restoranima u kojima obitavaju policijski službenici.
Jutros u pola 5 ?? Roditelje treba osuditi jer pustaju da im dijete hoda u to doba ,dok su budni samo pekari i banditi
Jesu nam i ovo srbi krivi
Dodik kriv
nahebali smo...
Ukinite tv pink, da nam djeca ne gledaju srbijanske trovace omladine a I staraca, zadruga I razni pjevacki cirkusi su rak rana naseg drustva ,pored nakaradnog politickog sistema!Stop nasilju!!!!!
A šta ovi maloljetnici rade na ulici u ovo doba, još naoružani vatrenim oružjem...??? Kuda to mi idemo ???
Sta li maloljetnik radi u 4:30 napolju..
roditelje u zatvor!!