Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija je bila zauzeta izbacivanjem djece iz tramvaja! Nisu imali vremena za intervenciju.. Ovaj put pucnjava je opravdana!
4 drota na 1 ORUZANOG studenta i to knjigama za prvu godinu ekonomije, nije ti sala O:)
et u gradu postoje samo cetiri policajca i tad su ta cetiri policajca bila u tramvaju izbacivali klosara koji nije htio da plati kartu a hoce da se voza
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sve u skladu sa statistikom. očekujemo navečer jednu bombu na relaciji pšofalići-hrasno. umalo da zaboravim. sarajevo je jako siguran grad. turisti dobro nam došli.
Hvala ministru i hvala policajcima koji intervenisu po tramvajima
kkkk ne mješaj kruške i jabuke. ja se nadam da policija radi svoj posao i da će vjerojatno uskoro uhvatiti krivca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nasi domaci "" zakonodavci "", "" tuzilastvo "", "" zakonodavci "" "" policija "" "" sudije "" i ostala bagra, nakarada i kiseli kupusi po onako na oko lijepim zgradama koje su napravljene parama onih koji i prave nerede po svijetu da bi bilo sto vise "" losih momaka "" pa tako i kod nas, svi su oni samo tamo , unutra samo da im prodje dan i da kobajagi rade a iako i oni znaju da ne rade nista. Nemojte se cuditi radu policije, cudite se njihovim izabranicima. Ni jedan policajac na video u tramvaju ne lici na policajca nego mi vise lice na cobane, drvosjece . Oni nisu svjesni da su dobili posao upravo zato sto su nepismeni i ne kompetentni za poslove koje obavljaju pa ipak neko treba da im kaze. Inace, ko je ovaj kriminalac, koji je ranjen. Ako je ovakav mlad dosao u situaciju da pucaju na njega, onda mu je bolje da bjezi vani preko grane ili da sebe sam negdje u jarku rokne. Njemu je neko vec zabiljezio sudbinu. Fuj i drzave i zakona. Umjesto da ih zatvaraju po 20 god. ovi ih maze
Svi bi bili sretniji kad bi se Benjo druzio s nekim ko bolje cilja i gađa, na pr u glavu, ili u srce .
KLIX = PRIVATNO GLASILO OLOŠA I KRIMINALACA. MIŠEVI KORUMPIRANI. KLIX NOVINARI = PLAĆENICI. MIŠEVI KORUMPIRANI
http://www.cestitkeza.com/
https://www.facebook.com/photo.php?v=680492621978961
Sigurno nije nevin dok je u pitanju "Pucnjava" :)
Ja ne znam sto su navalili na tog decka. Benjamin Delalic je olicenje postenja i cestitosti, isto ko i i stari mu. Oruzje je vidio samo na slikama.
Jel posteno stekao onih 70 Kg zlata u kuci poslije ubistva?Sigurno i to posteno, dana staza nije imao, donio mu djeda mraz za Novu godinu.A isto mu je donio i 2 pistolja jedan TT i drugi Beretu isto pronadjenu u stanu nakon ubistva, izgleda da su slike postale 3 D i to jebeno realne :)
Tako je posten da su do sad toliko puta pokusali pucat na njega, pa je on pucao na druge...Sve posten do postenog, ovaj ako prezivi do 30 cete jebi me.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi bi se vi kurcili da imate s cim. Njemu je stvoreno i to od heroja zbog kojeg i danas dan zivite u ovom gradu. Kontrolisite se malo. To sto niko neda na sebe vi osudujete. Uzivaj kad ti je Bog dao !!
Haha, kakav heroj ?? Nije taj ratovo' tek tako. On je to dobro unovcio.
Ma sta nam kazes heroja?Heroj krao po Bascarsiji.
nije ni benjamin plačao kartu , a po komentarima vidim vi se raspadoste pomažući da se grad dovede u red ,da bar spriječite šaranje po tramvaju pravednici(neki će shvatiti da kamen treba da baci onaj ko nema grijeha)
Njegov babo bio je ratni profiter.
Sto je Olovska postala prohodna... Treba da se zove Barutska???
gledaj doktore sto su se sjatile oko mafijasa. kad je meni pozlilo (i mnogim drugim) cekali smo satima da nas pregledaju.fuj *** ti ovakav cum.
hajte sveznalice da mi odgovore oni stručnjaci što su snimali slučaj iz tramvaja da li bi8 isto reagovali i da benjamin d nema kartu ili bi snimali i njegovo hapčenje i govorili pustite ga
moram reagovati na ovoga što reče za studenta izbaciše ga policajci, e pa kada vam taj dođe za ministra ne žalite se,a isto ne žalite se što vozi centrotrans,kod njih ne ulaze takvi valjda je to cijena uspjeha i na kraju samo kod nas je moguće da onaj koji potkrada drugog bude branjen od društva ,blago nama
Ovde se puca koda je 92 godina :O A ovo su sve papci obicni ... Sarajevo grade , sta ti papci rade ( bagra ) , ma jedino nam ostaje da ostanemo kuci pustimo samo nek jedni druge pobiju i onda smo rahat ;)